Home ou

ZuinigeCV optimaliseert cv-installaties en warmtepomp-installaties. Door de installatie zo gunstig mogelijk in te stellen wordt het niet alleen comfortabeler in huis, maar kan je ook aanzienlijk bezuinigen. En dat is gezien de huidige gas en stroomprijzen erg prettig!

Zo zorgt ZuinigeCV ervoor dat ook jouw installatie optimaal functioneert:

  • het afgiftesysteem (radiatoren, convectors en/of vloerverwarming) zo instellen dat er precies voldoende water door het systeem gepompt wordt (waterzijdig inregelen);
  • de cv-ketel of warmtepomp afstemmen op het afgiftesysteem;
  • de regelaar (meestal de kamerthermostaat) afstemmen op jouw ¬†persoonlijke wensen.

Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond over waterzijdig inregelen:

¬∑      Vereniging Eigen Huis over radiatoren waterzijdig inregelen

¬∑      Consumentenbond over besparen door waterzijdig inregelen

Naast het optimaliseren van cv-installaties en warmtepomp installatie kan ZuinigeCV je ook helpen wanneer je koude of warmte klachten hebt in je huis of gebouw. We onderzoeken wat de oorzaak van het probleem is en geven advies over de oplossing. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven.

Veel van mijn klanten hebben ook vragen over verdere verduurzaming van hun woning. Zeker omdat ze horen dat ons eigen huis(uit 1973) sinds dit jaar al van het gas af is. Wij kunnen u dus ook helpen met vraagstukken over de verduurzaming van uw woning waarbij we specifiek naar uw situatie kijken.

We installeren geen cv-ketels en/of warmtepompen.

>